pk-hfd-horen

De triage audicien van Peter Kuiper in Harlingen

Bij Peter Kuiper, voor oog en oor in Harlingen kunt u eenvoudig een afspraak maken met onze triage audicien. Zij staat u graag te woord en helpt u bij het doen van een hoortest.

Een triage audicien heeft een extra opleiding gevolgd en mag hierdoor vaststellen of u in aanmerking komt voor een hoorapparaat. Bij een aantal zorgverzekeraars mag de triage audicien hoortoestellen aanpassen zonder recept van een kno-arts of audiologisch centrum. Onze triage audicien is van dinsdag tot en met vrijdag aanwezig in de winkel in Harlingen. Wilt u er zeker van zijn dat zij tijd voor u heeft? Maakt dan vooraf een afspraak.

Peter Kuiper naast erkend Star audicien ook Hoorprofs vakaudicien!

Peter Kuiper in Harlingen is naast erkend Star audicien ook HoorProfs vakaudicien, die als nummer 1 uit de test van de consumentenbond is gekomen. En daar zijn we trots op!

Over HoorProfs

Uw gehoor is ontzettend belangrijk. Dát vinden wij ook. Bent u benieuwd hoe het ervoor staat met uw gehoor? Kom dan eens bij langs bij Peter Kuiper in Harlingen voor een kennismakingsgesprek of een hoortest. Helemaal gratis en vrijblijvend. Want de HoorProfs vakaudicien staat garant voor eerlijk, onafhankelijk en gefundeerd advies. En de beste oplossing, op maat en passend bij elk budget. Een HoorProfs vakaudicien is zelfstandig ondernemer en volledig merk onafhankelijk en biedt het meest uitgebreide assortiment in hoortoestellen en hoorhulpmiddelen. Zo kunnen zij snel inspringen op trends en vanuit objectiviteit zoeken naar de beste hooroplossing. Specifiek voor uw hoorsituatie. Want geen mens is hetzelfde, geen hoorprobleem is gelijk.

Onze dienstverlening stopt niet als u met een hooroplossing onze winkel verlaat. Uit ervaring weten we dat de gehoorkwaliteit kan veranderen. Klanten lopen dus regelmatig even binnen voor een controle of een correctie in de afstelling. Lastig? Welnee! Dat vinden wij juist heel prettig. Zo houden we controle.

U herkent de HoorProfs vakaudicien aan het HoorProfs logo op de winkeldeur en/of het winkelraam.

Afspraak maken?

Bij Peter Kuiper in Harlingen is er iedere dag een audicien aanwezig. U bent altijd welkom in onze winkel voor een afspraak met één van onze audiciens. Tot ziens bij Peter Kuiper, voor oog en oor in Harlingen!

Maak een afspraakTop