pk-hfd-horen

Een hoortoestel, dat is niks voor mij!

Uw buurman, de vrouw achter de kassa, of de persoon naast u in de file. Mannen, vrouwen, kinderen, allerlei mensen die één ding gemeen hebben; ze hebben een hoorprobleem en ze hebben ervoor gekozen om er iets aan te doen.

Wij horen u al denken: ‘Een hoortoestel is lelijk, opvallend en het is iets voor oudere mensen’. Maar wist u dat 65% van de slechthorenden onder de 65 jaar is en wist u dat er veel hoortoestellen zijn die u nauwelijks ziet, waardoor het niet lelijk hoeft te zijn? Een hoortoestel is geen schande meer. U kunt het vergelijken met het dragen van een bril, waar ook niemand meer van op kijkt.

Grensverleggende hoortoestellen: Widex

Of u nu op een berg rijdt, of gewoon op de weg, met hoortoestellen van Widex hoort u op prettige wijze meer geluid, waar u ook bent en wat u ook doet. Het WIDEX UNIQUETM hoortoestel verlegt de grenzen van wat u kunt horen met een hoortoestel. Luidere en zachtere geluiden. Meer gesprekken. Eigenlijk alle belangrijke geluiden om u heen.

Zélf de controle over wat u wilt horen: Resound (linx)

Eén van dé beste keuze voor een beter gehoor is het hoortoestel van Resound. Zij bieden de meest innovatieve en kleinste hoortoestellen met de beste geluidskwaliteit. Resound laat u comfortabel horen en weer deelnemen aan gesprekken en situaties die voorheen nauwelijks mogelijk waren. En met de aanvullende apps ontvangt u het geluid vanaf uw smartphone direct in uw oren én bepaalt u overal zélf wat u wilt horen.

Hearplanet

In onze webshop vindt u een compleet assortiment op het gebied van hoorproducten. Wilt u zich alvast online orienteren, voordat u onze winkel binnenstapt? Dan kunt u een kijkje nemen in de webshop Hearplanet. Ga naar de webshop.

Zou het niet fijn zijn om weer mee te kunnen zingen of uw vrienden weer te horen lachen dankzij een hoortoestel? Aarzel niet en stap eens bij ons binnen, dan kunnen wij samen kijken wat voor u geschikt is.

Maak een afspraak of stap binnen!

resound peter kuiper

Lees meer over hoortoestellen


Top