pk-hfd-lenzen

Contactlenzen bij uw opticien Peter Kuiper in Harlingen

Op zoek naar kwalitatieve contactlenzen? Dan moet u bij Peter Kuiper in Harlingen zijn. Onze opticien voert graag een oogmeting bij u uit om te kunnen bepalen welke lenzen geschikt zijn voor uw ogen.

Peter Kuiper heeft zowel harde als zachte lenzen in zijn assortiment. Maandlenzen, multifocale en torische lenzen vindt u bij ons. Uiteraard verkopen wij bij elke soort lenzen geschikte lenzenvloeistof.

Wilt u graag dat onze contactlensspecialist uitgebreid de tijd voor u neemt? Maak dan een afspraak bij Peter Kuiper, voor oog en oor in Harlingen. Wij zijn gevestigd in de omgeving van Franeker, Sneek en Bolsward.

Maak een afspraak

pk-rechts-lenzen

Nieuwe verpakkingen contactlenzen Optitrade

De contactlenzen en vloeistoffen van Optiview, het huismerk van Optitrade voor zelfstandige opticiens, hebben nieuwe verpakkingen. De medewerkers van Peter Kuiper, voor oog en oor in Harlingen, informeren u hier graag over.

De verpakkingen zijn compleet vernieuwd, tevens heeft Optiview een nieuw logo en zijn de namen van de producten veranderd. Gebruikt u de lenzen en vloeistoffen van Optiview al? De medewerkers van Peter Kuiper in Harlingen laten u graag kennismaken met de nieuwe verpakkingen en vertellen u graag meer over de nieuwe namen.

Heeft u meer informatie nodig, of wilt u eens een nieuw type contactlens testen? Geen probleem, wij staan voor u klaar!Top