pk-h-merken

Collectie brillen en zonnebrillen van Peter Kuiper

Peter Kuiper, voor oog en oor in Harlingen heeft een uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen. Wij verkopen diverse merken als Götti, Matttew, ProDesign Denmark, Bevel, Undostrial, Henry Jullien, Exquisite Eyewear, Caroline Abraham, Esprit, Dolce & Gabbana, Markus T, Michael Kors, Ray-Ban, Versace, Vogue, G-Star, Carter Bond en Silhouette.

Wij vinden het belangrijk om voor iedereen wat wils te bieden. Van klassieke tot trendy brillen en zonnebrillen, wij hebben het allemaal in ons assortiment.

Götti

Dit Zwitserse merk slaagt erin de schijnbaar onverenigbare eigenschappen 'bescheiden' en 'opvallend' te combineren. Eenvoudige ontwerpen met een enorme variatie in vormen en rustige kleuren zorgen ervoor dat u alleen zult opvallen op een goede en stijlvolle manier.

ProDesign Denmark

Speciaal ontworpen om een harmonieus geheel te vormen met uw gezicht. Het spreekt voor zich dat deze brillen enorm flatteren en u goed voor de dag kunt komen met een ProDesign Denmark bril.

Bevel

De bril is misschien wel het meest gedragen gebruiksvoorwerp. Belangrijk dus dat u zich prettig voelt met uw bril. Bevel ziet dat als missie en ontwerpt brillen waarmee goed voelen en er goed uitzien hand in hand gaan.

Wellicht voor u?

Benieuwd geworden naar onze brillen en zonnebrillen? U bent altijd welkom in onze winkel om brillen en zonnebrillen te komen passen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Graag tot ziens bij Peter Kuiper, voor oog en oor in Harlingen.

Onze openingstijden

pk-rechts-merkenLees meer over onze collecties


Top